Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    S. van Haaren - Donderdag 28 Januari 2022

    Magie op de vroege ochtend: een unicorn badjas!

    Iedere ochtend als de wekker gaat is het weer lastig om onder je warme deken vandaan te komen én op te staan. Snoozen is tegenwoordig meer regel dan uitzondering, alles om nog even langer te kunnen blijven liggen. Uiteindelijk ontkom je er niet aan en moet je je warme bedje gewoon verlaten. Er is dan niets fijner dan een ultra zachte badjas om je heen te wentelen. Als je nu écht een zijdezachte badjas in de ochtend tegen je lijf aan wilt voelen om behaaglijk te worden, kies dan voor een badjas van fleece. Ben jij een vrouw van deze tijd, durf jij alles en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan zit er maar één ding op, en dat is een waanzinnig leuke unicorn badjas op badjas.com te bestellen. In dit blog lichten wij de leukste badjassen uit onze uitgebreide webwinkel uit: de unicorn damesbadjas & de unicorn kinderbadjas. Cute & comfy!

     

     

    Make your wish come true in een unicorn badjas

    De unicorn – ook wel eenhoorn genoemd – is erg geliefd onder meisjes en vrouwen. Het mythische figuur heeft iets magisch. Het is niet alleen het extravagante, kleurrijke uiterlijk van de unicorn maar ook het karakter wat zo imponerend is. Zo staat de unicorn symbool voor magie, halen ze het beste uit zichzelf en is het een geluksbrenger. Zo vertegenwoordigt een unicorn ook dat al je wensen uit zullen komen. Dit in combinatie met de kleurrijke, wapperende manen en de sierlijke hoorn maakt een unicorn heel aantrekkelijk voor jong & oud.

     

    Unicorn kinderbadjas & damesbadjas kopen | Twinning = winning

    Dat unicorns cool zijn is evident, maar het draagcomfort verliezen wij als badjasaanbieder natuurlijk niet uit het oog.  Van het modieuze, betaalbare label Badrock hebben wij zowel voor dames als voor kinderen een waanzinnig leuke unicorn badjas. Beide badjasmodellen zijn gemaakt van zacht flanel fleece van goede kwaliteit. Fleece badjassen bieden je direct warmte zodra je de badjas om je heen slaat. Het unieke aan onze unicorn badjassen zijn de beweegbare oortjes op de capuchon. Aan de uiteinden van de capuchon zitten namelijk luchtpompjes waarmee je de beweegbare oortjes mee kunt bedienen. Twinning is winning. Shop voor jou en je lieve dochter onze waanzinnig leuke unicorn kinderbadjas. Dezelfde badjas als mamma, daar wordt ieder meisje blij van!

    Sparkle lik a unicorn!

     

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »