Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 16 Januari 2020

    Nieuw in onze collectie: Satijnen kimonobadjas voor dames

    JAA, we hebben ze hoor! De tikkeltje spannende kimono badjas van satijn. Op verzoek van vele hebben wij dé perfecte satijnen badjas voor dames gevonden. Heb jij een romantische avond gepland met je partner of stap je in het huwelijksbootje? Dan is een elegant nachtgewaad onmisbaar. Ook zijn onze nieuwe pareltjes heerlijk om losjes om je heen te slaan tijdens een avondje relaxen of na het ontwaken. De eerste modellen zijn zelfs al gespot in de sauna! En gelijk hebben ze, hoe leuk is het om in de sauna van ruimte naar ruimte te lopen in een vrouwelijk badjas exemplaar. 
     
    Betaalbaar & luxe. Satijnen kimono badjas | kort model & Onesize 
     
    Dat deze satijnen kimono badjas een eye catcher is en elegant staat is evident. Maar wij hebben ook weloverwogen gekozen welke satijnen badjas kimono modellen wij je bieden in onze webwinkel. Er is best een verschil in pasvorm als je kijkt naar het aanbod van de verschillende online aanbieders. Zoals je van ons gewend bent is stijlvol ontwaken & relaxen het hoofddoel voor onze klanten. Onze stijlvolle satijnen kimono's zijn one size (mt. 36-42) en uiteraard is de maatvoering uitgebreid getest door onze vrouwelijke medewerkers. Zij hebben ook een uiteenlopende maat, maar deze past alle dames met confectiemaat 36 t/m 42. Dit komt door de ruime overslag in het elegante ontwerp. De driekwart mouwen zijn mooi afgebiesd en de afneembare strikceintuur is vrij lang. Het dunne satijn polyester zorgt ervoor dat je extra slank lijk in de kimono. Welke vrouw wordt hier nu niet blij van? We hebben bewust gekozen voor een lengte van 93 cm, vrouwelijk maar niet te kort. Bij een gemiddelde lengte valt deze unieke kimono precies over de billen. En om te zorgen dat wij iedereen kunnen laten shinen tijdens chillmomenten zij ze ook nog scherp geprijsd. Welke kleur kies jij? 
     
    Luxe kimono badjas met namen voor bruiloft! 
     
    Ga jijzelf trouwen of zoek je een leuk bruidscadeau voor een vriendin? Dan  is een luxe kimono van satijn een prachtig huwelijkscadeau. Veel bruidjes kiezen voor de witte kimono, maar is je bruidsjurk champagnekleurig, kies dan voor onze champagne kimono van satijn. Wil je de ontvanger helemaal verrassen laat dan de namen of trouwdatum borduren op de rugzijde. Wij zijn dé specialist in het borduren van badjassen en bestellen is heel eenvoudig op onze website. Bestel vandaag nog jouw huwelijkscadeau en deze wordt morgen al gratis aan je verzonden. Wíj'
    zijn in ieder geval heel blij met onze satijnen kimono's en moesten dit natuurlijk met onze klanten delen!
     

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »