Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 27 November 2020

    Nieuwe chill outfit: fleece deken met mouwen!

    Goodmorning! Afgelopen jaar heeft voor flink wat oproer gezorgd in Nederland. We hebben verplicht veel tijd in en om het huis doorgebracht door het Coronavirus. Cocoonen in een badjas was al fijn tijdens de Corona, maar cocoonen in fleece deken met mouwen is genieten in overtreffende trap. Het is 2021 en we vonden het bij badjas.com tijd om daar eens goed op in te springen met comfy fleece deken met mouwen s in modieuze kleurtjes. Vanmorgen zijn bij ons in het magazijn de leuke fleece deken met mouwen geleverd die we hebben besteld.

       

     

    Wat is een fleece deken met mouwen ?

    Een fleece deken met mouwen kun je het beste beschrijven als oversized fleece badjas met mouwen. Voor de klanten die nog niet bekend zijn met het meest comfy fashion item van deze tijd hebben wij een uitgebreide infopagina gemaakt van de fleece deken hoodie met mouwen. Op een lazy Sunday of na een lange dag is er niets fijners dan helemaal te verdwijnen in jouw nieuwe fleece deken met mouwen . Onze fleece deken met mouwen s zijn van het modieuze label ‘Badrock’. Als dé online aanbieder in badjassen hebben we een zorgvuldige keuze gemaakt om ons fleece deken met mouwen assortiment.

    Badrock fleece deken met mouwen van fleece

    De binnenzijde is gemaakt van roomwit sherpa fleece wat jouw relaxmomenten een trendy uitstraling geeft. De andere kant van de fleece deken met mouwen is van hoogwaardig flanel fleece. Je hebt in onze uitgebreide webwinkel de keuze uit meerdere kleurtjes; fuchsia roze, marineblauw, paars & antraciet. Onze fleece deken met mouwen zijn oversized en onesize. Dames & heren met een confectiemaat van XS t/m XXL passen deze fleece deken met mouwen prima. Onze fleece deken met mouwen modellen zijn overigens unisex, dus voor hem & haar. Heerlijk samen met je lief cocoonen op de bank. Hoe fijn is dat? Gamen, zappen, Netflixen, lezen, computeren of bankhangen is nog chiller in een fleece deken met mouwen van badjas.com.

    Shop hier onze gave fleece dekens met mouwen (plaid met mouwen)!

    Chill ze!

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »