Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 28 Mei 2020

    Verras papa met een leuk cadeau!

    Als je dit blogartikel over Vaderdag leest ben jij vast van plan om je vader eens flink in het zonnetje te zetten. Daar is Vaderdag een mooi moment voor. Sommige vinden deze feestdag misschien wat commercieel, maar wij denken daar bij badjas.com anders over. Sterker nog, wij houden er van! Vaders zijn namelijk bijna altijd superhelden. Wie plakte je band in de vroege ochtend als je naar school moest? Wie ging 56 keer met je van de glijbaan als jullie gingen zwemmen? Wie haalde je braaf op midden in de nacht als je aangeschoten de kroeg uit kwam? En bovenal, wie gaf zijn onvoorwaardelijke liefde vanaf het moment dat hij jou als baby in zijn armen nam? Precies, je vader! Hoe leuk is het dan om op deze speciale dag een blijk van waardering & liefde te tonen door wat leuks mee te brengen. In deze hectische tijden vergeten we wel eens stil te staan bij zaken waar het écht om gaat in het leven. Je papa verrassen op Vaderdag met een mooi badjas cadeau kan hier verandering in brengen!

     

     

     

    TIP: Stel jouw Vaderdag cadeau veilig door tijdig te bestellen! Rond speciale gelegenheden draaien wij namelijk overuren.

     

    Geef ontspanning cadeau in de vorm van een herenbadjas | Top 10 Vaderdag cadeau ideeën

    De hedendaagse man bevindt zich tegenwoordig net zo vaak in een luxe welness complex als in het café. Steeds meer mannen nemen ook even een relaxmomentje voor zichzelf. En gelijk hebben ze! Hoe lekker is het om lekker even te ontspannen na een lange werkdag? Dan kun je er simpelweg weer tegenaan. Tijdens een saunabezoek is het belangrijk om een comfortabele herenbadjas mee te brengen. Deze kun je heerlijk om je heen wentelen als je van saunaruimte naar saunaruimte wandelt. En laten we deze nu volop aanbieden in onze uitgebreide webwinkel in kinder-, heren-, & damesbadjassen! Van hip tot klassiek & van casual tot opvallend. Ook is er diversiteit op het gebied van prijs & merk. Een badjas wordt veel gedragen in de sauna, maar is natuurlijk zeker óók heerlijk om thuis te dragen. Laat je verrassen door onze prachtige herenbadjas ontwerpen met prachtige pasvormen en elegante dessins. Wij hebben een Top 10 Vaderdag cadeau ideeën voor je gemaakt, handig he?!

     

     

     

    Een badjas met naam of leuke tekst!

    Als je je vader nu écht wilt verrassen op Vaderdag, dan is een badjas met naam of tekst een goed ideetje. Tegen een betaalbare prijs kun jij namelijk op badjas.com je eigen heren badjas cadeau ontwerpen! Heb jij een leuke of grappige tekst bedacht en wil je deze op de badjas laten borduren­? Dan regelen wij dat gewoon. Veel van onze klanten kiezen er ook voor om een lieve tekst als ‘I LOVE PAPA of ‘superheld’ te laten borduren. Keuze genoeg om jouw vader een badjas cadeau te geven die hem nog lang bij zal blijven. En als je ‘t nog niet wist? Het online bestellen van een heren badjas met naam of tekst duurt slechts één werkdag langer! Lees hier nog meer fantastische badjas cadeautips voor Vaderdag!

    Een superheld zonder cape noem je papa!

     

    Fijne Vaderdag.

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »