Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 25 Maart 2021

    Alle kleuren effen badjassen van fleece

    Leuk dat je ons badjassen blog weer leest. Wij posten hier met grote regelmaat allerlei weetjes & tips over badjassen. Een badjas is een aankoop die gemiddeld acht jaar meegaat, dus dan is het zinvol om goed na te denken wat jouw perfecte badjas is! Fleece badjassen zijn eigenlijk de meest behaaglijke badjassen die wij online aanbieden op badjas.com. Fleece is knuffelzacht, houdt je lichaam goed warm en is heerlijk om in weg te kruipen tijdens een Netflix marathon. Vandaag lichten wij onze effen fleece badjassen uit. Een effen badjas geeft jouw ochtend - & avondlook een rustige uitstraling. Heerlijk toch?

     

    Fleece badjassen van Relax CompanyHet ontspannen badjassenlabel Relax Company is een merk dat enkel badjassen in effen kleurtjes produceert. Niet alle kleuren overigens. De missie van het mooie merk is dat je op & top ontspant in deze drukke tijden. Dat realiseren zij niet enkel door hun badjassen te vervaardigen uit ultrazacht fleece, maar ook door de kleuren van de badjas. Relax Company levert namelijk badjassen in natuurlijke kleuren, welke een associatie met de natuur hebben. Denk hierbij aan prachtige taupe badjassen, hemels blauwe badjassen & olijfgroene badjassen waarin je heerlijk kunt ontspannen. Omdat Relax Company haar collectie uitsluitend online aanbiedt betaal je een zacht prijsje voor een fijne badjas. Voor jarenlang draagplezier.

    Badrock badjassen van zacht fleece Badrock badjassen zijn de best verkochte badjassen van badjas.com. Dat is niet zo vreemd, topkwaliteit tegen betaalbare prijzen! Dit moderne badjassenlabel heeft eigenlijk alles op badjasgebied, dus ook effen badjassen in diverse kleurtjes. Of je nu op zoek bent naar een zuurstok roze badjas of een grijze badjas in zacht fleece, Badrock heeft het allemaal! Badrock heeft fleece badjassen in vrijwel alle kleurtjes en daarbij koop je je gegarandeerd een badjas van topkwaliteit. Het merk gebruikt het hoogste kwaliteit flanel fleece wat er op de markt verkrijgbaar is. Dat voel je direct zodra je jouw nieuwe effen badjas om je heen slaat. De luxueuze afwerking laat je voelen als een king of Queen. En dat tegen een zachte prijs!

    Alle badjassen worden gratis verzonden op badjas.com!

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »